PTS - et helt nyt varmesystem til gasgrill

Landmann har udviklet et helt nyt varmesystem til gasgrill, der spreder varmen jævnt over grillfladen. Power Thermal Spreading, PTS, så varmen fordeles optimalt på hele grill arealet.

En ubestrideligt vigtig egenskab på en grill er evnen til at opretholde en jævn varme. Derfor har vi udviklet et system til en jævn og effektiv varmeudvikling. Det nye PTS-systemet er resultatet af den teknologiske udvikling for at opnå en optimal udnyttelse af grillens varme. Ved ændring og strømlining af dele af PTS grillen, er det lykkedes med det kunststykke at optimalt udnytte og fordele varmen i grillen. Resultatet er en fantastisk jævn og intens grill varme!


 

Bevis det!

Med hjælp fra infrarødt kamera, har Landmann testet og dokumenteret den faktiske varmeudvikling og varmefordeling i vores griller og fra vores konkurrenter.

Det infrarøde kamera viser en jævn fordeling af varmen på en Landmann Avalon grill med PTS.Den tilsvarende grill fra kendt konkurrent viser en lavere varmeafgivelse og ujævn fordeling af varmen.


Landmann grill med PTS-system

Disse Landmann grill har det effektive system - klik på teksten for at komme til varen:

Avalon PTS

Avalon PTS 4.1 gasgrill 

Avalon PTS 5.1+ gasgrill

Avalon PTS udekøkken 6.1+
 


Miton

Miton PTS 3.1 gasgrill

Miton PTS 4,1 gasgrill

Triton

Triton PTS 2,0 Sapphire Black

Triton PTS 3,0 Sapphire Black Gas Grill

Triton PTS 3,0 Pearl White Gas Grill

Triton PTS 4.1 Sapphire Black gasgrill