Prisgaranti

Grillworld.dk prisgaranti betingelser

Vi VIL være din foretrukne leverandør af grill og grilludstyr, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE vare i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

Det skal være hos en dansk online shop med dansk cvr nr. og varelager placeret i Danmark.

Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.

Varen skal være nøjagtig den samme; Producent, farve osv.

Dokumentationen skal være i form af et link til varen.

Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).

Prisgarantien gælder varer der reelt er tilgængelige, og dermed ikke, ved kø-tilbud, bundletilbud og/eller ved tilbud med begrænsede antal/tid. Prisgarantien gælder ikke tilbud der kræver medlemsskab såsom en indkøbsforening eller nogen form betaling for at få adgang til tilbudet.

Prisgarantien omfatter udelukkende varer omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

For at gøre brug af prisgarantien skal du helst indberette prisdifferencen før du afgiver din ordre. Bestil først når du har fået en godkendelse fra os pr. mail.

Skulle du mod forventning finde en vare hos en anden online shop som er billigere end hos os, så matcher vi prisen for dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte os via dette link Indberet prisdifference. Når vi har verificeret at shoppen overholder vores betingelser vil du modtage et link retur på din mail, hvorpå du kan bestille varen.

Du indberetter en pris ved at vælge linket "PRISGARANTI - Set billigere?"

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-3 hverdage.

Har du allerede fået leveret din vare og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os (HUSK AT SKRIVE ORDRENUMMER).