Barbecue på grill

Hvad er rigtig Barbecue grillning??

Barbecue på grill er langstids stegning til større kødstykker ved lavere temperatur og med indirektevarmekilde


Temperaturen  i grillen er omkring 80-120 grader. 
 

Barbecue Metoden er velegnet til større kødstykker.


Madlavningen tager lang tid, men giver ekstra saftige og mørke resultater. Varmekilden anbringes i sidekammeret, fortrinsvis med røgeflis eller savsmuld for yderliger smag. 

Skorstenen skaber en luftstræk, der trækker røg og varme gennem det store kammer. Brug gerne et kødtermometer i kødet.


For eksempel giver det et godt resultat med hel svinekødfilet, svin mørbrad, entrecote, stegt filet, oksefilet, hel kylling, ribben.

Briketter passer ekstra godt til denne metode.

Se vores udvalg af Barbecue Smokers 

Se vores udvalg af Røgeflis